Майстер шеф


 
Добрим звичаєм стала для КЗ «Скадовська ЦБС» робота над профорієнтацією юних користувачів.
24 листопада до читальної зали бібліотеки для дорослих завітали учениці  УПК Скадовської районної ради на «Майстер шеф» кулінарної справи».

Статистики підрахували, що на світі більш 40 тисяч професій, з них розповсюджених більш тисячі і одна з найпоширеніших професій, професія кухар, кухар-кондитер. Немає такого місця на землі де б не користувалися послугами кухаря.

Професіонали вважають, що досягнення кухаря залежать від наявності таланту лише на 50%. А інші складові успіху - активність, бажання вчитися і дізнаватися нове.
До уваги учнів був представлений рейтинг  не просто кухарів, а найвідоміших майстрів своєї справи, які завдяки своїй наполегливості та повній відданості кухарській справі відомі на весь світ і, до того ж, непогано заробляють.

Бібліотекарі підготували не лише цікаву і змістовну інформацію про професію кухаря, а й провели «Захист професії». Лунали відповіді на запитання вікторини, пантомімою демонструвалися техніки приготування страв та «на помацки» були вгадані майже всі складові «продуктової хованки».









Коментарі

Популярні публікації