Тернистим шляхом до Незалежності!


20 серпня у читальній залі бібліотеки для дорослих КЗ «Скадовська ЦБС» відбувся урок державності  «Тернистим шляхом до Незалежності!», присвячений 24-річниці Незалежності нашої країни. Доброю традицією стало проведення заходів патріотичного спрямування у стінах нашого закладу.

На нього були запрошені учні СФ  ХВУФК  та представник національного парку «Джарилгацький» Шешина Наталія Валеріївна.  Захід був проведений з метою формування активної громадянської позиції для усвідомлення власної ролі й значення в житті українського суспільства. Ведучі заходу розповіли молоді, як  Україна долала неймовірні перешкоди на шляху до незалежності упродовж усієї історії, від часів Київської Русі до наших днів.
 


У рубріці «Ми перші у  світі!» були представлені найяскравіші факти та події, де Україна посіла перше місце. З великою шаною  пригадали як саме зараз в АТО наші воїни-захисники відстоюють незалежність та цілісність країни. Наталя Валеріївна розповіла учням які природно-захисні території є в Україні, а також як розвивався національний парк «Джарилгацький» за часи незалежності. Учням була запропонована патріотична вікторина, де всі учасники  отримали невеличкі презенти - значки із національною символікою. Юнаків переповняло почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні.
На останок ведучі заходу звернулися до  присутніх з побажанням бути гідними борців за незалежнісь нашої Батьківщини і своїми знаннями й здобутками примножувати славу рідної землі.

Коментарі

Популярні публікації