"Ігри патріотів Херсонщини" у Скадовську

У Скадовську стартувала перша із серії краєзнавчих «Ігор патріотів Херсонщини» для дітей 9-12 років «У пошуках знайомих незнайомців», створених бібліотекарями Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, основний автор Альона Ліпкіна.






Усі сім ігор серії вже існують у електронному форматі, а їхній пробний робочий наклад уже проходить апробацію у нашій центральній бібліотеці для дітей та дорослих.


Усі ці ігри можна скачати зі спеціальної сторінки на сайті http://vbpi.blogspot.com/2015/02/blog-post_23.html або http://www.library.kherson.ua/igry/igry.html
КЗ «Скадовська ЦБС» запрошує користувачів бібліотеки долучитися до участі у обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини» (спільний наказ управління культури та управління освіти Херсонської облдержадміністрації №27/75 від 03.03.2015), який уже стартував у нашому місті та буде тривати до 20 листопада 2015, а його фінали приурочені до Дня Незалежності.
До участі в турнірі запрошуються учні 4-9 класів, які є користувачами шкільних та районних (сільських) бібліотек КЗ «Скадовська ЦБС». Переможці гри ввійдуть до команди учасників обласного туру, який буде проводитись восени на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки .
З метою пропагування краєзнавства серед молоді та вивчення особливостей нашого краю, бібліотекарі КЗ «Скадовська ЦБС» проводять «Ігри патріотів Херсонщини» з дітьми, які відпочивають у оздоровчих таборах нашого міста.

Нова краєзнавча настільна гра для дітей 9-12 років «У пошуках знайомих незнайомців» запрошує у подорож Херсонщиною та знайомить учасників гри з новими сторінками відомих понять та фактів, які знають діти з шкільної програми.









Супроводжується гра обов’язковою інформаційною виставкою довідкової, краєзнавчої та художньої літератури, рекомендованої організаторами турніру для перегляду та вивчення.












Читайте і грайтесь відпочиваючи!                                                                              
А ми допоможемо зробити ваш відпочинок корисним і цікавим!
 



Коментарі

Популярні публікації