Курортний сезон 2015 року – відкрито!

Літо! Пора канікул, розваг, веселощів, відпусток та подорожей. Особливо чекають її діти. Адже, нарешті, закінчилися уроки і домашнє завдання – які так втомили їх за довгий навчальний рік. Тому, напевно, зовсім невипадково на старті – дитяче свято.
«Літо. Море. Відпочинок» – таку назву воно мало цього року. А місце проведення є традиційним –центральна Набережна міста. Яскраві виступи юних співаків і танцюристів, безкоштовне морозиво та відвідування атракціонів, живий куточок з домашніми тваринками… нагороди та подарунки від органів влади та місцевого самоврядування…Програма була насиченою і різноманітною. Яскравості додало урочисте відкриття курортного сезону в Скадовському районі. З володарем морів – Нептуном,  його помічницями – Русалоньками…..та очільниками району.
Справжньою родзинкою свята стала виставка майстрів народно-прикладного мистецтва «В моїх долонях барви літа», яку КЗ «Скадовська ЦБС» організував разом з працівниками сільських книгозбірень. Тут же, під кронами велетенських дерев,  було розгорнуто виставку книжок, з яких можна було дізнатися, як опанувати тим, чи іншим, видом творчості.
Улянівські майстри презентували різьблені поробки з дерева; з Приморського на виставку завітали оригінальні вироби  у техніці квілінг; Михайлівка знайомила всіх охочих з трохи призабутим мистецтвом чеканки; Антонівка прикрасила виставковий ряд неймовірними поробками з бісеру; а декоровані пляшки з Красного – нікого не залишили байдужими. Доповненням до цих робіт – були вишиті рушники: хрестиком, гладдю, бісером… «Є на що подивитись та помилувати око» – так декількома словами про представлені експонати висловилась відпочивальниця з міста Кривий Ріг. А вже наступного дня, разом з родиною, вона завітала до нашої бібліотеки…і заповнила формуляр користувача під №
Незважаючи на тяжку політичну ситуацію, яка склалася в країні – в нашій області, на щастя, залишається панувати спокій та відносний мир.
То ж, скадовчани  з нетерпінням чекають гостей, а бібліотекарі міста та району  готові зробити їх відпочинок і корисним, і змістовним.






Коментарі

Популярні публікації