Година Землі



Протягом 7 років ми гуртом вимикаємо світло на Годину Землі...і продовжуємо вимикати його кожного разу, коли виходимо з кімнати. Натхнення однієї години, що є символом природоохоронного руху по всьому світі, дає нам сили діяти протягом року - берегти природні ресурси, сортувати сміття, підтримувати екологічні проекти і багато іншого…
28 березня 2015 року о 20:30
Приєднуйтесь до найбільшого у світі природоохоронного руху!
Із цим закликом працівники КЗ «Скадовська ЦБС»  провели акцію 26 березня на центральній площі Скадовська. Метою заходу було привернути увагу громадськості до проблем зміни клімату та необхідності об'єднання зусиль заради поліпшення екологічної ситуації шляхом вимкнення на одну годину світла та усіх приладів. Година Землі заохочує сотні мільйонів людей по всьому світу щось змінити у своєму житті заради Планети. Бібліотекарі дарували перехожим зелені повітряні кульки з буклетами-пам’ятками, розробленими книгозбірнею. А також запрошували мешканців завітати до читальної зали, де представлена книжково-ілюстративна виставка «Про природу ти подбай, бо земля – наш рідний край!»
«Ця інформація для мене нова, але я обов’язково прийму участь у цій акції, бо екологічні проблеми стосуються кожного!!», - поділилась своїми враженнями мешканка міста Наталія Сухіна.
Як океан з крапель, так з невеликих щоденних дій складаються рішення екологічних проблем. Разом ми змінимо світ! Ви з нами?

































Коментарі

Популярні публікації