Свято Жінки у бібліотеці






 Жіноча доля в світі – це ЛЮБОВ!






Немає серед нас жодної людини, яка не знає про існування цього прекрасного свята. Цього дня ми вітаємо усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємність. Це свято весни, краси й любові.
8 березня 1911 року в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Данії пройшли мітинги з вимогою надати жінкам рівні права з чоловіками. І цей день увійшов в історію як міжнародний жіночий день. Історія забулася, а день залишився.
6 березня у читальній залі районної бібліотеки для дорослих у теплій, гармонійній атмосфері відбулася зустріч клубу «Літературна вітальня» до свята 8 березня «Для Вас, любі жінки».
Тема  любові до життя, краси жінки-берегині, матері і коханої оспівується поетами і письменниками вічно, адже усе, що пов'язано з жінкою, усе прекрасне. Навіть слова жіночого роду прекрасні: весна, любов, радість.


Бібліотекарі Мусулевська Г.Ю. та Баранова Л.В. наголосили, що нема жодної сфери діяльності людства, де б не проявила себе жінка. Поряд із чоловіками, а іноді навіть і краще за них, жінки працюють акторами і космонавтами, робітниками і науковцями, фермерами та дипломатами, міністрами й офіціантами, спортсменами та лікарями, і цей перелік можна продовжувати ще дуже довго.

Наші українки вже багато століть виявляють і велич почуттів, і талант материнства, і велич справ.
Присутні переглянули  відеоряд «Славетні жінки України». А потім у залі відбулися літературні читання поезій, гуморесок та улюблених пісень.
Наостанок, запрошені жінки  подякували за чудові поздоровлення та гарний настрій, який подарували їм організатори заходу.
Тож нехай ця весна принесе Вам, дорогі жінки, радість життя, відчуття оновленості, оптимізму та впевненості у прийдешньому дні. Нехай єднає вона всіх у добрих починаннях, у спільній праці, у сімейному порозумінні задля вашого жіночого щастя, задля кращого майбутнього, на яке ви працюєте щодня, щохвилини вже сьогодні!







 


Коментарі

Популярні публікації