З професійним святом, працівники бібліотек!


30 вересня у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих зібралися працівники КЗ «Скадовськ ЦБС», до складу якої входять центральна бібліотека для дорослих, центральна бібліотека для дітей, міська бібліотека-філія, 1 селищна та 15 сільських бібліотек району.

Першим привітав бібліотекарів з професійним святом  Керівник  апарату районної державної адміністрації Олександр Іванович Чуприненко, який побажав усім доброго здоров'я, оптимізму, благополуччя, нових творчих здобутків, вдячних читачів та вручив грамоту голови Скадовської районної державної адміністрації завідувачу центральної бібліотеки для дітей Малашковій О.М.

Привітали  бібліотекарів і представники районної  та міської рад, відзначивши кращих працівників – бібліотекаря  І категорії Антонівської книгозбірні Подрєзову Л.С., завідуючу відділом обслуговування центральної бібліотеки для дорослих Чигринову Т.В. та бібліотекаря центральної бібліотеки для дітей Озембловську С.А.

Тепло і щиро привітала зі святом бібліотекарів начальник відділу культури і туризму Скадовської районної державної адміністрації Ольга Василівна Миронець і вручила грамоти провідному методисту Чуп’як А.Д.,  та бібліотекарю І категорії Купенко О.Г.  Разом з  бібліотекарем центральної бібліотеки для дітей Чечіковою Т.В. їх також було нагороджено і грамотами Херсонської обласної організації профспілки працівників культури.
Грамотами Скадовської районної організації профспілки працівників культури, які вручила голова організації Степанова Є.І., було відзначено працівників центральної бібліотеки для дорослих Мусулевську Г.Ю., Гордієнко Н.В. та  Храмцовську Т.А.
Знайшла вишукані слова для привітання і Наталія Іллівна Старенька, яка по праву може пишатися колективом справжніх професіоналів,  кожним його членом. Та найкращі у цьому  році  виявилися  Дудченко Л.О. та Котова Н.Ф., бібліотекарі  Улянівської та Широківської книгозбірень, яким було вручено відзнаки.



З увагою присутні слухали виступ  кожного поважного гостя,  серед яких друзі та партнери бібліотек, користувачі, ветерани праці…, одним словом всі ті, хто поряд – і в будні, і свята! Це і КЗ «Скадовський районний будинок культури ім. Шевченко» та Скадовська школа мистецтв, які  подарували ще й виступи творчих колективів, Скадовський історико-краєзнавчий музей, Скадовська громадська організація «Жіночий центр Відродження нації», районна організація  Всеукраїнська екологічна ліга та ін.
Ми надзвичайно вдячні всім тим, хто завітав на наше свято та провів цей чудовий день разом із нами!


Коментарі

Популярні публікації