Бібліотека збирає друзів!


                                    «Освічена людина відрізняється від неосвіченої       
                                   тим, що ніколи не вважає свою освіту закінченою».
                                                                               В.О. Сухомлинський                               
Цьогорічне свято Дня знань працівники нашого  закладу розпочали рано-вранці незвичайною акцією на підтримку читання, книги та бібліотеки – бібліодесантом «Бібліотека збирає друзів». Першого вересня ми завітали до Скадовської гімназії, Скадовської ЗОШ I-III ступенів №2, №3 та Скадовської школи-інтернату, де презентували учням книги скадовських авторів, літературу про рідне місто та запросили усіх бажаючих завітати до бібліотеки за цікавою інформацією, новими знаннями або книгою для душі. Наша книгозбірня  має змогу надавати ряд дуже потрібних у навчальному процесі послуг  інформаційного характеру, зокрема і через Центр вільного доступу до мережі Internet. Вихованці шкіл зацікавлено сприймали розповіді бібліотекарів про нові надходження книг та охоче гортали барвисті сторінки  нових бібліотечних видань.


Особливо приємним моментом зустрічі було вручення школярам подарунків від бібліотеки, які напередодні свята зібрали наші працівники та користувачі. Це набори ручок, фломастерів, кольорових олівців, пенали, зошити та альбоми для малювання. 
                                                                        

«Дуже добре починати навчальний рік зі свята, це заряджає гарним настроєм на нелегкі, але цікаві навчальні будні,» - дякуючи за подарунки, сказала вихованка школи – інтернату Єсенія Додуренко. 



На прощання бібліотекарі ще раз заросили усіх школярів до книгозбірні та побажали їм успіхів у навчанні, здоров’я та мирного неба над головою. 



Коментарі

Популярні публікації