Творча зустріч у бібліотеці

Зустрічі з читачами   це одна з найцікавіших сторін письменницької діяльності. І особливо приємно, коли все відбувається у формі діалогу, живого спілкування автора з читачами. Саме такі зустрічі вже стали традицією у нашій бібліотеці.  
21 серпня, напередодні Дня незалежності України,  у читальній залі Скадовської центральної  бібліотеки для дорослих пройшла творча зустріч з письменником із Дніпропетровська   Ігорем  Йосиповичем  Наровлянським. Це  вже не перша зустріч з ним  у стінах нашої книгозбірні, але ця зустріч – символічна, адже наш гість народився в Білорусії, мешкає у Дніпропетровську, а одружений на скадовчанці. І не має значення, якою мовою ти розмовляєш, у якій країні ти живеш, головне для кожного з нас – бути людиною серед людей.
Творчість Ігоря  Наровлянського  багатогранна – позитивні та іронічні оповідання, повісті, вірші, а також притчі, міфи та легенди. Прозу письменника можна назвати читабельною та психологічно витонченою, вона є одним із елементів позитивного мислення та оптимізму у сучасній літературі. Перу автора належать  понад  300 іронічних, розрахованих на масового читача, оповідань.
Під час творчої зустрічі прихильники  Ігоря  Наровлянського не просто слухали поета, але й висловлювали свої думки, задавали питання щодо творчості автора, сюжетів його творів, улюблених письменників, про зв’язок минулого і сучасності, адже не так часто можна поспілкуватися з цікавою людиною. На згадку про зустріч гості охоче фотографувалися з письменником, деякі придбали його нову книгу «Баллады Прекрасным дамам» з автографом автора.
А Наталія Яківна Остахова, яка є  прихильницею творчої діяльності Ігоря Йосиповича, наприкінці зустрічі висловила захоплення та вдячність поетові за його вміння дуже яскраво, з гумором передавати сутність навколишнього світу  через  слово.

Коментарі

Популярні публікації