Тепла зустріч з письменником-земляком Георгієм Крюковим

Скадовська земля багата своїми талантами, вона виколисала безліч достойників Духовності. В цьому була нагода ще раз переконатися під час творчої зустрічі з видатною людиною - знаним письменником і поетом Георгієм Крюковим, яка пройшла  5 серпня у стінах нашої бібліотеки.
Зустріч розпочалась із вступного слова  завідувача відділом обслуговування Тамари Володимирівни Чигринової, яка зупинилась на основних віхах життєвого і творчого шляху нашого талановитого земляка. Георгій Крюков  вже не вперше завітав до світлиці центральної  бібліотеки на зустріч зі своїми читачами,тому  усі присутні мали можливість ще ближче познайомитися  з письменником і збагатити для себе палітру творчих персоналій Скадовщини.



Під час свого виступу  автор зачитав уривки із  добре відомих читачам та нових  творів, а також представив свій власний компакт- диск пісень на його вірші. Все дійство супроводжувалось музикою, відеокадрами  та співом прекрасного дуету районного будинку культури «Журавка», учасниці якого  спеціально завітали на зустріч, аби висловити свою шану і повагу до талановитого словотворця, цікавої особистості і просто неординарної людини.  Учасниці дуету «Журавка» подякували Георгію Крюкову за його правдиві, щирі та відверті вірші, такі, як і він сам.



Автор також  є прекрасним читцем своїх творів, що блискуче продемонстрував у ході зустрічі.Він  подарував присутнім в залі годину доброго настрою. Під час виступу автора учасникам було цікаво усе: і розповіді з особистого життя, і пережитий досвід, і плани на майбутнє. Георгій Крюков , як завжди, легко і відкрито ділився з гостями тим, як народжуються сюжети його творів, як він знаходить своїх героїв,а також які проблеми сучасності його хвилюють. Він також презентував своїм шанувальникам варіант своєї нової книги «Опалені війною», яка розповідає про героїв-визволителів від німецько-фашистських загарбників села Тарасівки.



Зустріч із письменником відбувалася у вигляді діалогу, прозвучало чимало запитань щодо творчих і людських уподобань автора, його поглядів на сучасну українську літературу, на які наш гість дав змістовні та цікаві відповіді. Поет з радістю відповідав на численні питання, які виникали у ході зустрічі. Його гумор, жарти, розповіді зі свого життя та цікава манера спілкування підкорили кожного і не залишили байдужим жодного, хто був присутнім на цьому дійстві.


Наприкінці зустрічі  директор нашої бібліотеки Наталія Іллівна Старенька подякувала Георгію Крюкову за його письменницьку та поетичну  працю , побажала нових творчих злетів. Приємним подарунком для працівників та читачів бібліотеки  стали подаровані  книги з автографом автора. Учасники заходу охоче спілкувалися, слухали уривки з його нових творів, брали участь в автограф- та фотосесіях.
Звичайно, про таку талановиту людину, як Георгій Крюков, можна говорити багато, а сам автор говорить зі своїми читачами на сторінках своїх книг…






Коментарі

Популярні публікації