Подорож до музею Великого українського генія


16 липня бібліотекарі влаштували віртуальну екскурсію залами Національного музею Тараса Шевченка на базі центру безкоштовного доступу до мережі Інтернет, який працює при центральній бібліотеці для дорослих. В ході знайомства з експозиціями музею ведуча розповіла про життя Великого Кобзаря, детально ознайомила з поетичною та художньою творчістю Т.Г. Шевченка. Учасники віртуальної екскурсії читали улюблені вірші поета, розгадували кросворди, відповідали на запитання пізнавальної вікторини, що сприяло вивченню невідомих фактів життя поета і більш детальному дослідженню його творчості.

Увазі присутніх також було запропоновано переглянути літературу з книжково-ілюстративної виставки під назвою «Вічно живий у пам’яті народній », яка популяризує творчість поета.


«Нам було дуже цікаво віртуально подорожувати залами цього відомого музею, адже ми поки що не маємо можливості побачити все на власні очі. Особливо мене зацікавили старовинні рукописи, написані самим Тарасом Шевченком», - сказав постійний користувач бібліотеки Денис Скориков.

  


Коментарі

Популярні публікації