Конституція - оберіг нашої державності

Літо - гаряча пора не тільки в стінах бібліотеки, а й за її межами. Так, відділ обслуговування центральної бібліотеки завітав у гості до відпочиваючих лікувального закладу «Скадовськ» з історичним телетайпом «З Україною в серці, в Україні живу…». На цьому заході,  взявши за мету виховувати в молодих читачів почуття гордості за свою країну, за її майбутнє, ми говорили про історію створення Конституції України. Допомогла нам у цьому історик Яковлєва Світлана Петрівна. Є дати,  які  укріплюють нації, виражають дух народу, символізують  його славне  минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься  і  День  прийняття  Конституції  України, що  відзначається  щорічно  28 червня. Це одне із самих «молодих» свят  сучасної  України. В  такий день на повні груди  хочеться заспівати душею разом з усією Україною  найкращу  в  світі  для  кожного  справжнього  українця  пісню!                        


Чудовим продовженням зустрічі стала вікторина,на питання якої молодь із задоволенням відповідала. Також учасникам була запропонована виставка - цікавинка  «Україна,в яку ми віримо». Наприкінці заходу був представлений відеоролик , присвячений  цьому визначному дню.


Сезоном «полювання» на читачів жартома називають бібліотечні працівники літні канікули. І не просто допомагають вихователям організовувати дозвілля у дитячих оздоровчих таборах, будинках відпочинку та санаторіях, а знаходять справжніх прихильників бібліотеки, книги та нової інформації.

Коментарі

  1. Доброго дня, колеги! Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі - http://metobuks.blogspot.com/2014/07/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації