Бібліотека проти тютюнового диму

У центральній бібліотеці для дорослих 31 травня стартувала акція «Скадовськ без тютюнового диму» у рамках районного проекту «Шкідливі звички не для нас», під час якої на спеціально створеному стенді кожен бажаючий  міг заявити про свій намір відмовитися від цієї шкідливої звички. Паління – не тільки погана звичка, але й велике зло і це чудово розуміють і ті, хто палить, і ті, хто опиняється поруч із ними.
Молоді цікаво було дізнатися, що мода на паління в Європі пройшла років з двадцять тому. Але в нашій країні досягла піку своєї популярності лише в наші дні.

 «Хіба нам мало Чорнобиля з його фатальними наслідками, які відчуваються дотепер і ще довго даватимуться взнаки? Адже паління, його розповсюдження це теж катастрофа, як соціальна, так і екологічна», - зазначила під час зустрічі бібліотекар Ольга Купенко.
Змістовним доповненням до акції стала лекція у вигляді презентації про шкідливий вплив паління на організм молодої людини.

Хочемо відзначити, що подібні акції у бібліотеці є вже традиційними, всі учасники з задоволенням та цікавістю беруть участь у подібних заходах.

Коментарі

Популярні публікації