Старт молодіжного клубу


Одним з основних напрямів діяльності бібліотеки є проведення соціокультурної роботи серед населення. Досвід роботи бібліотек показує, що клуби за інтересами є популярними місцями спілкування та проведення дозвілля населення. Бібліотекар юнацького абонементу запропонувала редакції районної газети «Чорноморець»  відкрити на базі Скадовської бібліотеки для дорослих новий клуб за інтересами  юних кореспондентів, тим самим зробити бібліотеку центром спілкування молоді міста.                                        Відкриття навчальної програми молодіжного клубу юних журналістів відбулося 7 лютого 2014 року. Тепер будь-який школяр Скадовська зможе спробувати свої сили в журналістиці та представити свої роботи сотням однолітків. Клуб за інтересами не тільки буде надавати можливість безкоштовного практичного навчання з журналістики для старшокласників та молоді, але і підтримуватиме спортивний рух і програми здоровішого способу життя школярів.





Молодіжний клуб юних журналістів, пояснюють організатори, - теоретична та практична база для молодих скадовчан, що прагнуть в подальшому працювати у сфері журналістики. Ми ставимо перед собою мету зробити клуб свого роду унікальною творчою лабораторією.У читальній залі зібралися майбутні студенти журналістських, філологічних факультетів, майбутні спеціалісти PR, блогери, а також бажаючі осягнути ази журналістики з нуля. Метою клубу є формувати та розвивати галузь медіа й масових комунікацій, навчати нове покоління основам журналістики. Під час зустрічей кожен учасник створюватиме індивідуальні та командні проекти і журналістські матеріали, серед яких статті, інтернет-проекти тощо. Для учасників клубу будуть не тільки відкриті двері Скадовської центральної бібліотеки для проведення практичних занять, тренінгів з журналістики, а також і двері редакції районної газети «Чорноморець».               
                                                                   

Бажаємо юним початківцям творчих успіхів, щоб зустрічі у клубі були  цікавими, сучасними і актуальним. А показником якості стане майбутнє використання набутих навичок.


Коментарі

  1. Молодці! Творчих вам успіхів, наснаги і здійснення мрій! І якомога більше однодумців у ваших рядах

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації