Старий Новий рік у бібліотеці



Сію, вію, посіваю – зі Старим Новим роком поздоровляю,
Сійся, родися жито, пшениця, усяка пашниця.
Зі старим Новим роком, будьте здорові!

Хто з нас не любить свят, можливості повеселитися і відпочити, ще раз зустрітися з бажаною компанією і зарядитися енергією на наступні суворі будні? Напевно, тільки одиниці. Для всіх інших  14 січня з’являється чудовий привід «досвяткувати» одне з найулюбленіших свят під інтригуючою назвою – Старий Новий рік.



Не залишилась осторонь цього чудового святкування і наша бібліотека. Цілий день у читальній залі лунали новорічні привітання та побажання. Завітали до книгозбірні і посівальники, що додало особливого колориту святу. Приєднались до вітань і діти зі Скадовської школи - інтернату, яким бібліотекарі розповіли про звичаї та традиції, пов’язані зі Старим Новим роком. 





Бібліотекарі презентували виставку поробок, виготовлених власноруч, провели розважально-пізнавальну вікторину, яка викликала неабиякий інтерес у присутніх. Усі школярі отримали у подарунок від бібліотеки солодощі та сувеніри, які виготовили спеціально для них учасники майстер-класу, проведеного  напередодні.



Діти залишали захід з гарним настроєм, адже саме свято несе в собі енергетику тепла і добра, а приємна атмосфера налаштовує на позитивні емоції.



Коментарі

Популярні публікації