Творча коворкінг - майстерня



20 грудня читальна  зала нашої бібліотеки перетворилася на коворкінг-майданчик «Творча Скадовщина» для молодих та талановитих жителів міста, які мають активну життєву позицію, бажають осягати нові знання і вміння, вносити прекрасне у навколишній світ.
Учасники заходу ставили собі за мету власноруч виготовити на майстер – класах оригінальні новорічні та різдвяні сувеніри та ялинкові прикраси аби подарувати їх вихованцям дитячих садків.
Цей захід започаткував  новий благодійний проект «Подаруй дитині посмішку», ініціаторами якого стали бібліотекарі.
У дружній та невимушеній атмосфері розгорнули свою роботу декілька майстерень, кожна з яких представляла окремий напрямок творчої діяльності.


У дружній та невимушеній атмосфері розгорнули свою роботу декілька майстерень, кожна з яких представляла окремий напрямок творчої діяльності.
Антоніна Миколаївна Пінчук, керівник гуртка народної творчості центу дитячої та юнацької творчості, показала майстер-клас із квілінгу. Анастасія Шушковська, вчитель образотворчого мистецтва Скадовської гімназії, навчала охочих створювати «чарівні ліхтарики». Активну участь у роботі коворгінг-майданчика брали і бібліотекарі. Так, Ірина Вінявська-Небрат та Наталія Гордієнко продемонстрували майстерне вміння виготовляти напрочуд гарні новорічні сувеніри із природних матеріалів – шишок, соснових гілочок. Вони неабияк зацікавили учнів школи-інтернату, які також стали учасниками заходу. 
Зустріч завершилася оригінальною презентацією робіт кожної з майстерень. Учасники коворкінг-майданчика висловили сподівання, що всі виготовлені роботи подарують справжню радість та свято дітям у ці чарівні новорічні дні.

Коментарі

Популярні публікації