Зробимо наш спільний дім кращим, або Бібліотекарі – визволителі!

Для усіх Скадовчан осінь – особлива пора. Під шелест золотого листя підводяться підсумки курортного сезону; щороку наприкінці вересня святкується День народження міста;  на початку листопада  відзначається ще одна пам’ятна дата – визволення Скадовського району від німецько-фашистських загарбників. Вже 70 років  наше місто живе у мирі, розбудовується…. і славиться на всю Україну,  як  відомий дитячий курорт та дуже привітний, охайний і чистий населений  пункт. І все це – дякуючи самовідданій праці його мешканців.

Що підтримувати цей статус, 9 листопада, озброївшись віниками, граблями та іншим необхідним інвентарем, колектив міських бібліотек комунального закладу «Скадовська ЦБС» вийшов  на суботник аби «визволити» місто від сміття та опалого листя.
На «суботнику» всі працювали з гарним настроєм, згуртовано та злагоджено отримавши задоволення від споглядання на результат.
Працівники книгозбірень ще раз довели, що готові до будь-яких  суспільно корисних справ, в тому числі  для благоустрою міста, підтримки його у чистоті та порядку.
Прийде час, і вже під зеленими кронами дерев, бібліотекарі  кожного літнього дня зустрічатимуться з численним бажаючим дізнатися про новини з газет, погортати сторінки популярного журналу чи поринути у світ  улюбленого письменника, дякуючи Книзі.

Коментарі

Популярні публікації