«Галактичні» посиденьки у «Літературній вітальні»


3 вересня у читальній залі Скадовської центральної бібліотеки для дорослих за ініціативи членів клубу «Літературна вітальня» відбулася зустріч з неординарною людиною – Президентом Міжнародного фестивалю повітряних зміїв, керівником аерокосмічної групи «Галактика» Володимиром Ємельяновим.


У ході зустрічі знаний гість розповів про роботу групи, історію її створення, плідну творчу діяльність. Володимир Костянтинович охоче поділився своїми враженнями про поїздки до Китаю та Індії, відповів на численні запитання учасників зустрічі, яких цікавили буквально всі деталі його перебування у цих країнах. Були задані актуальні питання про перспективний розвиток цієї потрібної справи, про взаємодію з органами влади та місцевою громадою.


Увазі присутніх було представлено численні фото та відеоматеріали, які ілюстрували насичене життя аерокосмічної групи «Галактика» та історію проведення Міжнародного фестивалю повітряних зміїв, у якому взяли участь понад 700 учасників з України, Росії, Білорусії, Польщі, Японії.
Володимир Костянтинович працює у Центрі дитячої та юнацької творчості і є справжнім ентузіастом улюбленої справи. Він вкладає душу у своє захоплення, залюбки привчає до участі в заходах аерокосмічної групи дітей та молодь.
Це спілкування принесло неабияке моральне задоволення учасникам зустрічі. Наприкінці у подарунок усі присутні отримали сувеніри із символікою фестивалю, емблему аерокосмічної  групи «Галактика» та автографи знаного гостя.

Коментарі

Популярні публікації