Проведення круглого столу у бібліотеці


        13 серпня 2013 року працівники Скадовської ЦБС та спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Скадовської  РДА провели спільний захід «Діти – майбутнє України» щодо висвітлення нових соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича в 2013 році.

      Cоціальні ініціативи Президента України спрямовані на створення умов для всебічного розвитку дітей і охоплюють питання доступу кожної дитини до дошкільної освіти, підтримки обдарованих і талановитих дітей, модернізації спортивних майданчиків, розвитку інклюзивної освіти, тощо.
Нові соціальні ініціативи здійснюватимуться за 4 основними напрямками: підвищення якості життя для сімей з дітьми; кожній дитині – всебічний розвиток; сімейний затишок – кожній дитині; створення «гарячої телефонної лінії» з питань захисту сімей з дітьми.
У проведенні круглого столу взяли участь головний спеціаліст сектору прийняття заяв та документів відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення – Носкова Лариса Миколаївна,  завідувач відділення соціально-побутової адаптації КУ «Скадовський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» – Тімановська Олена Валентинівна, працівники Скадовської ЦБС та молодь міста.


       Спеціалісти провели роз’яснювальну роботу щодо запровадження соціальних ініціатив Президента у поточному році та відповіли на всі питання аудиторії. 
Зустріч була плідною та викликала неабиякий інтерес у присутніх.

Коментарі

Популярні публікації