Творча зустріч із письменником


Орієнтиром у роботі сучасної бібліотеки має бути максимальне задоволення потреб читачів як найвищий критерій досягнення успіху. Саме тому інновації стали невід'ємною частиною бібліотечного життя. 
Ще одним яскравим підтвердженням цього є спільна діяльність Скадовської центральної бібліотеки для дорослих та територіального центру соціального обслуговування. У рамках плідного співробітництва з "Університетом третього віку", метою якого є практична реалізація принципу навчання впродовж усього життя, відбувся цікавий захід.
15 серпня у читальній залі книгозбірні пройшла творча зустріч членів "Літературної вітальні" із письменником з Дніпропетровська Ігорем Йосиповичем Наровлянським.    
   


Наровлянський І.Й. є членом Міжрегіональної спілки письменників України та Конгресу літераторів України. У його творчому доробку понад  300 оповідань, повість, декілька віршів, є навіть притчі, міфи та легенди. У своїх творах  автор пише про реальних людей  і реальні події, позитивні явища нашого життя, про звичайні людські відношення, зберігаючи при цьому іронічний погляд на життя. Зовсім недавно вийшла книга письменника під назвою «Нога у дверях», яка була тепло зустрінута шанувальниками літературного таланту І.Й. Наровлянського. 
Твори письменника розраховані на масового читача, на людей, які не втратили почуття гумору, позитивності мислення і оптимізму.


На творчій зустрічі прозвучали вірші автора, декілька його оповідань, багато цитат і власних афоризмів. Слухачі з цікавістю сприйняли його розповідь про власний творчий шлях, роздуми про наше життя, про сучасність і сучасників, охоче висловлювали свої враження після знайомства з книгою письменника. 
Діалог автора і читачів був цікавим і плідним. Наостанок учасники зустрічі висловили вдячність один одному за чудові враження та сподівання на подальше спілкування. 

Коментарі

Популярні публікації