Інтерактивний діалог до Дня Європи


Бібліотекарі Скадовської центральної бібліотеки для дорослих долучилися до відзначення в Україні Дня Європи  і зустрілися з учнями та вчителями Скадовської гімназії де і відбулося спілкування та тематичний огляд літератури на тему: «Відкрий Європу для себе».

Оскільки, ідея європейської інтеграції є актуальною для нашої країни. А молодь насамперед зацікавлена у своєму майбутньому, тому бібліотекарі намагалися повною мірою інформувати та задовольняти їх інформаційні потреби про Європейський Союз та його відносини з Україною. Аудиторія прийняла активну участь у дискусії, щодо вступу України до Європейського союзу, ділилася своїми враженнями нещодавньою поїздкою Європою. Найбільше дітей зацікавила Німеччина. Найбільше сподобалося місто Лейпциг, саме тут жили Бах, Мендельсон, а великий Гете написав «Фауста», місто вразило гарною старовинною частиною міста і, зокрема, багатьма церквами.
Наприкінці зустрічі бібліотекарі запросили присутніх завітати до бібліотеки, щоб отримати більше інформації про Європу, Євросоюз та євроінтеграцію.

Коментарі

Популярні публікації