Спілкування за круглим столом



Скадовськ по праву вважається  одним з кращих дитячих курортів нашої держави, місцем справжнього сімейного відпочинку.
Саме проблемам  дитячого та сімейного оздоровлення та лікування, розвитку зеленого туризму присвячений ІІІ Міжнародний туристичний форум «Херсонщина – відпочинок, лікування, подорожі в екологічних умовах Таврії», який 16-17 травня 2013 р. пройде у Скадовську.
Що ж цікавого чекати від форуму, та як місто готується до зустрічі багаточисленних гостей з 17 країн світу – все це стало темою для обговорення учасниками круглого столу, який  11  квітня  пройшов у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих  КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система».
До участі у ньому  були запрошені  – начальник відділу культури і туризму Скадовської районної державної адміністрації Драб Н.В., заступник міського голови Скадовська Васильев О.П., представники засобів масової інформації,   а також громадських організацій, трудових колективів, молодь міста.

Розпочала спілкуваня директор КЗ «Скадовська ЦБС» Старенька Н.І. Вона окреслила коло питань, які будуть розглядатися та порядок проведення зустрічі.
Драб Н.В.  розповіла про програму ІІІ Міжнародного туристичого форуму та  наголосила на тому, що  він є подією загальнодержавного значення. На форум  очікується приїзд  зарубіжних делегацій, провідних туристичних фірм, впливових засобів масової інформації і його головне завдання – дати поштовх розвитку потенціалу, як Скадовської курортної та туристичної зони,  так і усієї Херсонщини.
Васильєв О.П. у своєму виступі  більш детально зупинився  на тому, що зроблено в місті за час підготовчого періоду, і що ще треба встигнути зробити. Користуючись нагодою, він звернувся до мешканців міста з проханням, долучитися до благоустрою та постійно підтримувати  порядок у рідній домівці.
Закінчилася зустріч у форматі «запитання-відповідь». 

Коментарі

Популярні публікації