У бібліотеці напередодні 8 березня


Сучасна українська жінка, наша землячка… Яка вона? Що її турбує, чим вона переймається, кого і що цінує в житті передусім? Про це йшла мова на вечорі-зустрічі зі знаними жінками міста. 5 березня, у читальній залі районної бібліотеки відбулася зустріч, присвячена святкуванню Міжнародного жіночого дня 8 березня.
Розпочалося свято виставкою робіт жінок-майстринь. Кожна з учасниць презентувала свої вироби. Крім того, талановиті жінки поділилися своїми роздумами про своє життя, про роль жінки в сучасному суспільстві
Учасники народного ансамблю бального танцю «Каравела» подарували гостям квіти під звуки ліричного вальсу.
Святково прикрашена зала сприяла щирій, теплій  атмосфері дійства для жінок в оточенні   друзів  та однодумців. Бібліотекарі організували вечір, на якому талановиті жінки мали змогу познайомитися та щиро поспілкуватися одна з одною. Приємно, що в ході зустрічі учасниці розкрилися з нового, невідомого дотепер боку. Вони з цікавістю знайомилися з роботами, обмінювалися орнаментами вишивок. Ця зустріч може сприяти проведенню  майстер-класів  з того чи іншого видів мистецтва у майбутньому.
Гості тепло зустріли виступ знаного в районі вокального тріо «Журавка». Їх пісні стали прекрасним доповненням до насиченої програми заходу.  Також присутні на деякий час поринули в море поезії, адже вона супроводжує людину все життя і є початком всього прекрасного. Поетеси-аматори прочитали вірші про весну, про кохання та долю жінки-матері. Теплими оплесками зал зустрічав вірші Ковалюк Л. В., Кондратюк Т.Ю., гуморески у виконанні Кит О.Ф.
Майстрині Черній М.В., Шушковська А.А., Ковалюк Л.В. у номінаціях на кращу картину, вишивку та вірш отримали заохочувальні призи.


Коментарі

Популярні публікації