Завітайте до бібліотеки!


16 жовтня 2015 року, з метою залучення учнів загальноосвітніх шкіл міста з девіантною поведінкою до процесу читання та саморозвитку, була проведена екскурсія по центральній районній бібліотеці для дорослих.
Працівники бібліотеки презентували діючі виставки художніх та публіцистичних творів про історію козацтва, видатних постатей історичної доби, про витоки свята Покрови Пресвятої Богородиці та інші тематичні виставки.
Діти ознайомились з правилами користувачів читальної зали, користувачів інтернет-ресурсів, юнацького та абонементу для дорослих, відвідали книгосховище та дізнались про правила роботи з бібліотечним фондом, алфавітним та систематичним каталогами. Переглянули відеоролики «Про найнезвичайніші бібліотеки світу» та «20 найкрасивіших бібліотек світу».
Бібліотекарі провели дітей залами книгозбірні та докладно розповіли про правила, обов’язки та зобов’язання користувачів.
Протягом екскурсії спілкування було цікавим та позитивним. Усі учасники екскурсії стали користувачами бібліотеки, де їх завжди чекають уважні та дбайливі бібліотекарі і безмежний інформаційний простір для самовдосконалення та реалізації мрій і сподівань!




Коментарі

  1. Захід проведений в рамках соціального проекту "Шлях до себе", який впроваджується ГО "Відкрите серце" за сприяння управління молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації. Цього ж дня, до походу в бібліотеку, дітям проведено екскурсію по Скадовському морському торгівельному порту.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації