Ніч у бібліотеці

На виконання інструктивно-методичних рекомендацій обласної бібліотеки для юнацтва щодо проведення «Тижня молодіжного читання», працівники КЗ «Скадовська ЦБС» 24 квітня презентували бібліоніч у стилі хоррор-квесту «Ніч у бібліотеці».
Створена нещодавно спільнота у соціальній мережі Контакт, під назвою «Скадовська бібліотека. Читай – будь особливим!», запросила до участі наших активних читачів серед молоді. Команда з 10 юнаків та дівчат з ліхтариками у руках мандрувала бібліотечними приміщеннями, виконуючи різні завдання та збираючи «ключі».
На старті команда отримала провідника, яким був Сталкер (бібліотекар Горгун Т.М.), він допомагав молоді у цій незвичайній мандрівці. Солоха (методист Чуп’як А.Д.) зустріла гостей та наворожила їм непрості випробування. Далі учасники потрапили до церкви, де їх чекала Панночка (завідувач бібліотекою для дітей Гордієнко Н.В). Тут відпрацьовувались навички роботи з картотекою та пошук книги за автором на книжкових полицях. Наступним персонажем була вампірша (бібліограф Гребень Г.C), у якої молодь здобула наступний ключ і вирушила далі в читальну залу, де її чекали різні перешкоди. Після них Червова дама (Баранова Л.В.) відправила команду на пошуки свого Валета, а далі всі опинилися у володіннях Нарнії , де їх зустріла хранителька (діловод Бовсуновська Л.П.) та відвела до Білої відьми (бібліотекар бібліотеки для дітей Чєчікові Т.В.). У фіналі на молодь чекала Маліфісента (Іванщишина В.Ю. – волонтер центральної бібліотеки), саме вона обміняла ключі на загадковий манускрипт. Переклавши слова з латині, за допомогою словника, діти отримали код для виходу з книгозбірні!
Після завершення квесту для всіх була влаштована фотосесія з улюбленими персонажами. Усім учасникам було вручено пам’ятні подарунки, таксі «Малий» за власний кошт доставило учасників по домівках. 




 

Коментарі

Популярні публікації