Ми – в переможцях!


Осінь особлива пора! Це час натхнення, час, коли можна творити, любити, радіти, ще й пора надзвичайного творчого піднесення. 15 жовтня КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» взяв участь у ІV обласному фестивалі молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу», який відбувся на базі Великоолександрівської ЦБС. З метою популяризації читання серед молодого покоління четвертий рік поспіль, організатори заходу управління культури Херсонської облдержадміністрації та обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова збирають разом працівників бібліотечної справи області.

 З вітальними словами до учасників і гостей фестивалю, під час урочистого відкриття заходу, звернулись голова Великоолександрівської районної державної адміністрації Любов Некряч, голова районної ради Леонід Засядько, а також директор обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова Галина Тютюн.
Програма фестивалю була насиченою та цікавою, це і автограф-сесія письменників Херсонщини «Літературна толока»: відверта розмова з майстрами слова»; благодійна виставка-продаж робіт майстринь Великоолександрівського району «З Україною у серці творимо дива»; мистецька програма «Ми сильні любов’ю до України»; майстерня листівок «Вітання українському солдату»; молодіжна територія «Фестивальний book-маркет», відкритий мікрофон «Молодь України в сучасному світі: права та обов’язки».

 Головною подією фестивалю був ярмарок інноваційних бібліотечних ідей на якому було представлено сім найкращих проектів книгозбірень Херсонщини.
Проект комунального закладу «Скадовська ЦБС» презентувала молодий, креативний бібліотекар І категорії Ольга Купенко. Журі фестивалю достойно оцінило ідею скадовчан. У результаті, за створення проекту «Школа медіа навичок «Молодий журналіст» колектив отримав диплом управління культури Херсонської обласної державної адміністрації ІІ ступеня.


Коментарі

  1. Ми ще й до сих пір під впливом вашої театралізованої презентації. Ваш креатив і патріотичність залишили величезний відбуток в наших душах і серцях.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації