"Нетрадиційна" зустріч

Одна з важливих форм роботи комунального закладу «Скадовська централізована бібліотечна система» - це діяльність читацьких клубів за інтересами, таких як жіночий клуб «Гармонія», клуб прихильників красного письменства «Літературна вітальня» та клуб прихильників здорового способу життя «Авіценна». 
Напередодні Дня людей похилого віку відбулася  зустріч учасників клубу «Авіценна» була присвячена темі «Здоровя навколо нас». Вона була особливо цікавою – адже на неї завітав відомий київський лікар-валеолог В’ячеслав Людинов, який, зокрема, розповів про останні дослідження в галузі біоенергетики, про те, як впливають знайомі усім продукти та речовини на людський організм. Учасники зустрічі дізналися багато цікавого про біоенергетичні властивості світу, що нас оточує.


Голова клубу «Авіценна» Ірина Ликова відзначила: такі зустрічі приносять реальну користь її учасникам. Адже сьогодні дбати про здоров’я вкрай важливо. Тим більше, що більшість членів клубу «Авіценна» - люди зрілого віку, за плечима яких роки напруженої праці, отож, здоров’я вимагає уваги та турботи. Тому кожен може застосувати на практиці різні новинки нетрадиційної медицини.



Найбільш активних учасників, що належать до цієї поважної категорії, чекали гарячі привітання та побажання міцного здоров’я та довголіття. Особливо теплими словами було відзначено ветеранів праці, які й сьогодні не полишають активної громадської роботи, та зокрема, є неодмінними учасниками майже всіх масових заходів, що їх проводить зі своїми читачами бібліотека для дорослих. Це – Міра Всеволодівна Черній, Наталія Яківна Астахова та Олена Феліксівна Кіт. На цих шанованих жінок чекали пам’ятні подарунки.




Коментарі

Популярні публікації