Вчимося разом!



Люди постійно прагнуть дізнатися щось нове. Сьогодні майже всю потрібну інформацію ми можемо знайти в мережі Інтернет, і головне у цій справі – мати базові навички користування комп’ютером та сучасними мобільними гаджетами. Саме з цією метою у 2015 році і було організовано курси комп’ютерної грамотності на базі центральної бібліотеки для дорослих КЗ «Скадовська ЦБС» спільно з ГО «Молоді Ініціативні».


4 серпня у нашій бібліотеці відновили свою роботу  безкоштовні курси з комп’ютерної грамотності для людей поважного віку. В ході занять учасники отримають  необхідні навички користування комп'ютером та смартфоном, попрацюють в офісних програмах та в мережі Інтернет. Також вони дізнаються про можливості роботи на мобільних пристроях, у мобільних додатках та навчаться  користуватися серверами,  які стануть їм у нагоді при вирішенні багатьох нагальних питань. Курси на базі бібліотеки діють із 2015 завдяки тісній співпраці комунального закладу та ГО «Молоді Ініціативні».                                            


         Цього разу комп’ютер опановує група з 17 осіб. Як бачимо, вчитися ніколи не пізно! Заняття буде проводити голова громадської організації «Молоді Ініціативні» Артем Костюченко. Сподіваємося, що після закінчення курсу учасники будуть
 вільно користуватися комп'ютером та смартфоном, добре орієнтуватися в мережі Інтернет, швидко знаходити потрібну інформацію, а отже, у них почнеться нове, цікаве життя!



Коментарі

Популярні публікації