Бібліотека у «Містечку майстрів»


Влітку неможливо не насолоджуватися сонечком, зеленою травичкою, ароматом квітів та  співом пташок. Влітку хочеться в парк, в ліс, на природу. 2 липня бібліотека для дорослих «вийшла» на свіже повітря. Книгозбірня запропонувала відпочиваючим дітям з міста Дніпра цікаво провести час у «Містечку майстрів», поєднавши приємне з корисним.
 Зустріч на літньому майданчику пройшла жваво, весело та пізнавально. Діти із задоволенням провели час на свіжому повітрі, проявляючи активний інтерес до веселих конкурсів та забав. Юні читачі охоче поділилися своїми вражаннями від нещодавно прочитаних книжок та розповіли про відпочинок на морі. 





Бібліотекарі подарували дітям солодощі та сувеніри на згадку, бажаючи їм гарного літнього відпочинку, мирного неба, а також запросили приходити з батьками до справжнього храму книги – у бібліотеку.
 Бажаєте отримати позитивні емоції від літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, поповнити багаж необхідних знань – тож скоріш до бібліотеки! Тут цікаво! Весело! Щоб літо було книгами зігріте!


Коментарі

Популярні публікації