Англійський клуб "подорожує"

Любиш подорожувати? Мрієш відвідати якусь країну? Пам'ятай, що без знання англійської  це практично неможливо.  Тому покращуй свої навички разом із нами! Поповни свій “наплічник знань”, який тобі неодмінно згодиться у будь-якій країні. На сьогоднішній зустрічі, яка відбулась 16 березня у читальному залі бібліотеки для дорослих, ми продовжили  цікаву тему подорожей.


 На початку усі присутні розповіли про себе, про свої хобі та мрії. Це було домашнє завдання, з яким блискуче і впевнено впорались усі. Далі на засіданні обговорювали можливості здійснення подорожей різними видами транспорту. Особливу увагу було звернено на подорожування літаком та все, що пов’язано з перебуванням у аеропорту та яких правил треба дотримуватись. Клубівцям було запропоновано до перегляду тематичні та навчальні відео по темі. Особливу увагу Даря звернула на засвоєння актуальної лексики, ідіоматичних виразів за тематикою подорожей.




Наприкінці заходу усі присутні вчились використовувати вивчену лексику в різних ситуаціях, виявляти переваги та недоліки подорожей різними видами транспорту   і, звичайно ж, висловлювати свою думку англійською.



Коментарі

Популярні публікації