Хай рік новий, Різдво Христове вам подарують дні казкові!


Саме  цій темі була присвячена зустріч справжніх і найвідданіших друзів нашої  книгозбірні - членів бібліотечного клубу активного довголіття «Дивосвіт».   Розважальна програма з нагоди новорічно-різдвяних свят відбулась 11 січня, напередодні старого Нового року, у затишній читальній залі нашої  бібліотеки. 
Упродовж  2018 року для наших читачів проведено  немало  цікавих заходів – це і зустрічі з неординарними людьми, і заочні подорожі країнами світу,  і пізнавальні народознавчі години тощо. І  зажди наші клубівці, як ми їх по-доброму називаємо, були  небайдужими, активними  і щиро дякували бібліотекарям за плідне спілкування в ході цих цікавих зустрічей.  
А  сьогодні ми вирішили просто разом  відпочити і трохи розважитися! Щирі новорічні вітання, веселі конкурси та жартівливий  астропрогноз  для кожного знаку зодіаку, захоплюючі фото- та відеоматеріали  по темі зустрічі стали невід’ємною частиною нашої  святково-розважальної   програми. Бібліотекарі також розповіли про українські традиції святкування, прикмети та обрядовість під час святкування старого Нового року.




Приємною несподіванкою стало жартівливе новорічне ворожіння. До наших гостей завітала весела, чарівна циганка і навіщувала кожному з присутніх багато позитивних моментів на майбутній рік.




 Теплим акцентом заходу став і виступ  юних учасниць клубу «Smart’Y», що працює при Центральній бібліотеці для дітей. Вони підготували  новорічне привітання для гостей, святкові пісні у їхньому виконанні були дуже щирими. 


Захід завершився  спільним фото напамять і традиційним  новорічним чаюванням  зі смаколиками, які наші любі учасниці принесли із собою. Зустріч пролетіла, як одна хвилина. Цікава святкова програма розважила гостей, подарувала гарний настрій,  і ми сподіваємось, що його вистачить на цілий  рік!





Коментарі

Популярні публікації