Моя любове! Я перед тобою!




Дружба, кохання, любов   одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Тому 14 лютого – за католицькою традицією – День Святого Валентина поступово трансформувався у всьому світі у День закоханих.


Коханням «хворіли» у всі епохи. Тому про нього так багато написано. Але повторень немає, бо неповторні самі люди, і кожне кохання прекрасне і величне.
Кохання – це не лише висока поезія, а й велика відповідальність підставити плече, розділити біль і радість. Кохання – це передусім єднання двох сердець. Закохана людина відкриває у собі дивовижні багатства. І не випадково чергове засідання клубу « Літературна вітальня» було присвячене коханню. Упродовж усього заходу лунали чарівні строки  віршів присвячених цьому чудовому почуттю. Перегляд відео про найвідоміших закоханих у світі не залишило нікого байдужим. Бібліотекарі представили присутнім книжкову виставку «Любов придумана не нами - вона від Бога нам дана», на якій розміщені видатні твори українських та зарубіжних письменників про вічне та невмируще кохання. Захід традиційно закінчився чаюванням.

Коментарі

Популярні публікації