«Скадовська ЦБС» у п’ятірці переможців!




30 листопада 2017 року  Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова провела урочистий фінал обласної національно-патріотичної акції «Ми – українці!», яка тривала з березня по жовтень поточного року.
На захід, що відбувся в обласному центрі було запрошено, окрім молоді та почесних гостей, бібліотекарів з усієї Херсонщини. Саме вони стали найактивнішими учасниками акції, яка проводилась з метою виховання патріотизму на підґрунті вивчення національних традицій і позитивних прикладів з історії та культури українського народу.
В межах проекту ними було  проведено багато різноманітних масових заходів та створено низку робіт у різних жанрах. То ж, чи не найцікавішою складовою заходу стало підведення підсумків та нагородження кращих, які обирались оргкомітетом з 55 бібліотек-учасниць.
Відзнаки вручали начальник управління культури Херсонської обласної  державної адміністрації  С.В. Думинська та директор обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Л.Лавреньова В.Л. Лобзова.
 
«Скадовська ЦБС» у п’ятірці переможців! Грамоту голови оргкомітету отримав колектив закладу, а нові цікаві видання сучасних українських авторів – його користувачі.  Без них ця перемога була б неможливою. Дякуємо за співпрацю і рухаємось разом до нових звершень!

Коментарі

Популярні публікації