Шукаючи Європу, ми знайшли Україну!

Україна  – це територія гідності і свободи. Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривають та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Революція відбулася не лише в політичному житті, вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Кожному українцю необхідно  усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна Сотня.                                                               
До Дня гідності і свободи з метою збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в  Україні початку ХХІ століття бібліотекарі , Бословяк О.В. та Мусулевська Г. Ю., 22 листопада провели  урок патріотизму «День, що змінив Україну» у філії ХВУФК з учнями 8-го класу. Працівники книгозбірні розповіли присутнім ,що саме сьогодні ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України. Бо саме зараз країні потрібно бути єдиною та згуртованою.
Наші земляки,яких сьогодні мобілізовано до лав українського війська, з честю відстоюють та захищають кордони нашої держави, борються за її цілісність. Саме єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!Єднаймося ж,браття-українці!


Коментарі

Популярні публікації