Робота районного мовного табору «Global English»

Стало доброю традицією під час шкільних канікул надавати дітям можливість спілкуватися з однолітками, розважатися та покращувати знання з англійської мови. Так, 24 та 25 жовтня 2016 року продовжив свою роботу районний мовний табір «Global English» на базі КЗ “Скадовська ЦБС». Учасниками табору були 30 учнів  Скадовських загальноосвітніх шкіл №2 та№3, ОЗ-СНВК «Академічна гімназія» та Приморської філії ОЗ-СНВК «Академічна гімназія».
Тематикою першого дня було обрано  тему «Holidays around Ukraine» («Канікули в Україні»). Модераторами стали вчителі англійської мови Скадовської загальноосвітньої школи №2: Шарантай Світлана Олександрівна, Клименко Ірина Миколаївна, Колупаєва Марина Вікторівна. Метою цього заходу було створення спільних проектів про міста України: Київ, Харків, Одеса, Полтаву, Львів. Користуючись  комп’ютером та інтернетом діти у групах створювали мультимедійні презентації і демонстрували перед усією аудиторією.
Після обговорення проектів та обміну враженнями, учні отримати сертифікати за активну участь.
Друга зустріч у мовному таборі була присвячена  кінематографу. Модератори, вчителі Скадовської загальноосвітньої школи №3, Муковніна Ольга Степанівна, Грюкова Ольга Володимирівна та Ковтун Ганна Сергіївна запросили учнів у захоплюючу мандрівку світом кіно. Учні взяли участь у «кінопробах», у яких команди продемонстрували акторські здібності у конкурсі «Пантоміма».  Потім вони майстерно вжилися у ролі героїв всесвітньовідомого твору «Peggy the Pint-Size Pirate» та здійснили морську подорож. Протягом заходу учні танцювали, співали пісні англійською мовою, грали в інтерактивні ігри. Підсумками феєричного дійства стали проекти учасників табору: «Cartoons», «Detective», «Adventure» та «Comedy».
У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Мовний  табір дав можливість дітям вивчати англійську мову у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати сучасну  інформацію, навчитися новому.
Зустрічі мовного табору проходили у читальному залі Скадовської районної бібліотеки для дорослих. Наявність  комп’ютерів, мережі Інтернет, мультимедійного проектору, креативних вчителів  та творчих і активних учнів -   все це створило відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до подальшого успішного оволодіння англійською мовою.




Коментарі

Популярні публікації