Заключний аккорд обласної патріотичної акції «Герої ХХІ століття»



Ну і ось дійшла до фінішу акція, в якій брав участь і Скадовський район.
12 жовтня на урочистому заході, де були підведені підсумки, в КЗ «Палац молоді і студентів» Херсонської області за підтримки управління культури та облдержадміністрації і Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А.Лавреньова.
Акція, що тривала з лютого по жовтень 2016 року, сколихнула на Херсонщині хвилю патріотичних почуттів, вдячності та поваги до земляків, які захищали і захищають незалежність України на Сході. В акції взяли участь районні, сільські, селищні, міські бібліотеки, навчальні заклади Херсонщини. Серед робіт сучасні легенди, нариси, есе, вірші, слайдові презентації, відеороботи, присвячені загиблим героям-землякам, зустрічам з учасниками АТО, благодійним акціям на допомогу українській армії. Проекти створювали як окремі люди, так і цілі волонтерські команди навчальних закладів та бібліотек.
З ними можна було познайомитись перед початком урочистостей на мультимедійній виставці, розгорнутій у холі.

Урочистий захід зібрав учнівську та студентську молодь області, серед яких були найактивніші учасники акції, а також бібліотечних фахівців.








Організатори акції відзначили почесними грамотами, дипломами, подяками і цінними подарунками найактивніших учасників.
Серед них:
-Центральна района бібліотека КЗ «Скадовська ЦБС»;
-волонтерський загін «Відкриті серця» Володимирівської ЗОШ І-ІІІступенів;
-Скадовського ОЗ СНВК «Академічна гімназія»;
-Сирота Ліна Вікторівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Скадовської ЗОШ №3 І-ІІІступенів.
Вітаємо переможців!
Кращі творчі роботи учасників планується видати окремою збіркою та розмістити їх на веб-ресурсі «Герої ХХІ століття» Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова
Тож, акція закінчилась, але страшна війна триває, і наші військові заслуговують на нашу підтримку і шану. Не забуваймо про це.
Війна показує – хто є хто: тут звичайні люди стають героями, тут є місце для мужності, страху і подвигу. Кожен військовослужбовець – це маленька історія перемоги над самим собою, страхом втрати, історія боротьби за краще майбутнє своєї родини, за незалежність і цілісність України.
Слава Україні!

Коментарі

Популярні публікації