Вінок України сплітаю з талантів Скадовського краю!


Так називався творчий звіт  Скадовського району у рамках проведення обласного огляду художніх аматорських колективів «З Україною в серці» до 25-ї річниці Незалежності України який 20 квітня 2016 року відбувся у районному будинку культури ім. Шевченка.
Бібліотекарі Антонівської, Благодатненської, Красненської, Приморської,  Новомиколаївської та Новоукраїнської сільських книгозбірень зробили і свій внесок у справу відродження національних традицій України та  збереження і примноження духовних скарбів нашого народу.
На  підтримку культурно-мистецької ініціативи , свої творчі роботи у вигляді сувенірної продукції та майстер класи представили понад 45 майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. 
Більшість з них, навколо себе згуртували працівники бібліотек. Приємно вразила присутніх експозиція, організована бібліотекарем Благодатненської книгозбірні, яка виявилась чи не найбільшою з усіх представлених. Лариса Євгенівна Козак працює на даній посаді всього декілька місяців. Але не можливо не помітити її величезного бажання бути потрібним громаді та її мешканцям.
Бібліотекарі разом з майстрами представляли свої робити, які вражали своєю самобутністю та довершеністю.
Не менш жваво було і біля колективу КЗ «Скадовська ЦБС», який організував  виставку-хроніку  «День Незалежності України на сторінках районної газети «Чорноморець».







Коментарі

Популярні публікації