Зустріч з письменником-земляком.



27 лютого в читальній залі КЗ "Скадовська ЦБС" відбулася зустріч учасників клубу "Літературна вітальня" з письменником нашого міста, автором книжок "Время негодяев" та "Дьявол не любит, когда его называют по имени" - Олегом Володимировичем Парфусом.
Автор охоче розповів історію написання своїх книг і відповів на цілу низку питань від слухачів, стосовно творчості та буденного життя. Наголосив на тому, наскільки Скадовськ став для нього рідним містом, адже переїхав він сюди в 1972 році. "Уютный город, он стал мне очень близок, хотя и вырос я на Урале. Я влюбился в море, и в наш остров навсегда." Дуже цікавило гостей питання стосовно написання нової книги, враховуючи ситуацію в Україні, зокрема на Сході. "Тема очень болезненная. К сожалению, пока такого желания нет. Должно пройти время, оно добавит ясности всему. Но некоторые замыслы уже имеются", - відповів Олег Володимирович.
Зустріч-діалог пройшла дуже тепло та по-домашньому затишно, а головне надзвичайно цікаво! Наостанок автор запропонував переглянути фільм, відзнятий його командою про сільське господарство та звичайних людей, які роблять незвичайні справи.

Коментарі

Популярні публікації