Урок толерантності!


8-го грудня в залі Скадовської школи мистецтв відбувся чудовий концерт за участі її вихованців та педагогів. бібліотеці була відведена почесна місія відкриття першої частини концерту.
І знову про добро. І знову мова про толерантність, адже у всі часи вона вважалася людською чеснотою, яка передбачає терпимість до відмінностей серед людей, уміння жити та не порушуючи прав і свобод інших. 
Цього року Комунальні заклади «Скадовська централізована бібліотечна система» та «Скадовська школа мистецтв» тісно співпрацює з Скадовським районим центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Надія».  Тому тема толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями і була основною.
На жаль, люди з особливими потребами ізольовані в суспільстві, бо воно не може чи не хоче приймати їх такими, якими вони є.
Так, людина може народитись з певною вадою і мати інвалідність від народження, а може її набути упродовж життя внаслідок нещасного випадку. Запам'ятайте головне – від цього НІХТО НЕ ЗАСТРАХОВАНИЙ, тому що в будь-яку мить життя, кожен з нас може стати людиною-інвалідом.
В холі школи мистецтв ми розмістили ватман-листівку «Від серця до серця», щоб кожен з бажаючих міг залишити свої побажання на маленьких різнокольорових сердечках діткам, яким так потрібне наше розуміння. Доречі, бібліотека теж долучилась до побажань.

Коментарі

Популярні публікації