День Збройних Сил України!


4 грудня у читальній залі нашої бібліотеки відбулося урочисте нагородження учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій на території Республіки Афганістан пам`ятними відзнаками та медалями за виявлену мужність. 
Пам’ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану» воїнам-інтернаціоналістам та відзнаки «Учасник АТО» вручали голова райдержадміністрації Віктор Турик, голова райради Олег Старенький та військовий комісар районного військового комісаріату Дмитро Самойлов.


Політичний, економічний, духовний розвиток України можливий лише за умови гарантування її державного суверенітету, політичної незалежності, збереження територіальної цілісності та недоторканості кордонів. Гарантом національної безпеки України виступають боєздатні Збройні Сили, побудовані за принципом оборонної достатності. Збройні Сили є необхідним атрибутом держави і виконують її найголовнішу,захисну функцію.


Сьогодні кожен військовий — людина № 1 в Україні, адже кожен з них захищає територіальну цілісність і суверенітет нашої держави. Мужність, героїзм і патріотизм наших воїнів здатні подолати будь-які перешкоди на шляху до миру в Україні.










Коментарі

Популярні публікації