Бібліотечна палітра Херсонщини – 2015


23 вересня, у рамках комплексу заходів до Всеукраїнського дня бібліотек, який  відзначатимуть 30 вересня,  в обласній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара провели обласний фестиваль «Бібліотечна палітра Херсонщини – 2015».

Цього року новий формат заходу тільки підсилював враження учасників.  На основній частині фестивалю «Бібліотечна палітра Херсонщини – 2015» бібліотеки області  представляли  презентації  власних соціальних проектів, що вже реалізуються: просвітніх та волонтерських заходів. «Скадовська ЦБС» презентувала соціальний проект «З Надією в серці!» , спрямований на соціальну, матеріальну та методичну підтримку центру соціальної реабілітації для дітей – інвалідів «Надія», а також надання інформаційної підтримки сімей  дітей-інвалідів району.

Великі зусилля, бажання допомагати та творити добро принесли нам перше місце вже другий рік поспіль. Наш заклад був нагороджений цінними призами та новими книгами.  Провідний бібліограф Гребень Галина та бібліотекар Горгун Тетяна були відзначені почесними грамотами за сумлінну працю, творчий та ініціативний підхід до роботи обласною профспілкою. Представники бібліотеки отримали масу позитиву та гарний настрій від гостинного прийому. На сьогодні бібліотекарі, працюючи і надалі у рамках проекту, готуються до фотовиставки «Синдром Добра!» на День міста.
Добро творити легко! Переконайтесь в цьому і Ви!





Коментарі

Популярні публікації