Третій вік – час творчості

Пенсійний вік дехто сприймає як вирок. Та насправді - все навпаки. Нарешті, після буремної молодості та важких буднів зрілості, людина отримує шанс пожити для себе, взяти від життя те, на що раніше не вистачало часу.
Для покращення якості життя людей старшого віку, збереження та формування їх активної позиції КЗ «Скадовська ЦБС» спільно зі Скадовським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) проводить регулярні зустрічі з пенсіонерами.
З метою ознайомлення з методами саморегуляції у стресових ситуаціях та профілактики тривожних і депресивних станів, 21 травня 2015 року у читальній залі бібліотеки для дорослих відбулося планове заняття «Стресова ситуація під контролем».  Слухачі ознайомилися з основними поняттями, узяли участь в опитуванні на стійкість до стресу, оволоділи методиками, які допоможуть відновити психологічну та фізичну рівновагу та попередять подальший розвиток цих стресових реакцій.
Закінчилася зустріч переглядом відео та обміном вражень та побажань. Як зазначила одна з  учасниць Чорній Міра Всеволодівна: «З переходом на пенсію життя тільки починається, поки людина здатна творити щось нове, вона живе повноцінним життям».



Коментарі

Популярні публікації