Щаслива сім’я – джерело любові та поваги!

15 травня 2015 року у читальній залі  бібліотеки відбулись заходи з нагоди святкування Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.
У них взяло участь 9 прийомних сімей та 2 дитячих будинків сімейного типу Скадовського району.


Організатори заходу мали можливість  донести до присутніх основну думку: сім’я – це територія щастя, спокою, безпеки, підтримки та турботи і кожен може додати своїх неповторних, унікальних барв у палітру життєвого кола родини.
Потрібно лише навчитися керувати своїми емоційними станами, розвивати та проявляти свої природні таланти, вміти швидко й ефективно долати життєві негаразди.
Працівники КЗ "Скадовська ЦБС" підготували присутнім багато чудових теплих слів, віршовані твори та святковий відеоряд.
Перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Розумний у вітальному слові зазначив: «День сім’ї – особливе, знакове свято, адже саме з родини починається життя людини, саме в сімейному колі закладаються цеглинки майбутнього фундаменту держави».
Заступник Скадовського міського голови Олег Васильєв привітав прийомні родини зі святом та відзначив їх подяками та цінними подарунками.
Вітаючи прийомних батьків та батьків-вихователів, директор Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Гультай зазначив: «З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги і шани, адже благополуччя кожної родини завжди було мірилом розвитку і прогресу. Дякуємо Вам за вашу невтомну працю, добро і небайдужість до чужого горя».
Діти привітали своїх батьків віршами та піснями.
Після завершення урочистої частини, за підтримки майстрів з Центру дитячої та юнацької творчості, діти виготовляли власними руками вітальні листівки, які подарували  батькам.




Коментарі

Популярні публікації