Урок патріотичного виховання "Національна свідомість"




Україна  -  мирна толерантна держава, де живуть ввічливі люди, які з повагою ставляться до будь-якої нації, поважають мову, адже на території нашої держави проживають: українці, росіяни, вірмени, грузини, греки і ще дуже багато людей інших національностей. 
10 лютого у читальній залі КЗ "Скадовська ЦБС" відбувся урок патріотичного виховання "Що таке національна свідомість?". На зустріч було запрошено учнів  7-их класів СНВК "Академічна гімназія". Впродовж усього заходу Олександра Свірчевська, бібліотекар центральної бібліотеки для дорослих КЗ “Скадовська ЦБС”,  розповідала  молоді про збереження національної спадщини нашої країни, яка передається нам з покоління в покоління. 
На захід працівники книгозбірні запросили волонтера благодійного фонду "Разом", Ганну Капустіну, яка розповіла про необхідність і важливість волонтерського руху,  запропонувала учням приймати участь у постійних акціях, які проводить благодійний фонд. 
Великий інтерес у присутніх викликала виставка "Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній...", у якій бібліотекарі продемонстрували фото реальних подій, які відбуваються на сході України. Присутніх зацікавили твори, які були представлені на книжковій виставці.  


"Наша Україна – єдина країна! І неважливо, в  якій частині цієї величної держави ми проживаємо, ми  -  єдині. Єдині в думках, помислах, бажанні жити у вільній, незалежній державі." - такими патріотичними рядками закінчила зустріч бібліотекар.

Коментарі

Популярні публікації