Ювілей Національного природничого парку «Джарилгацький»

23 грудня у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих відбулося урочисте святкування п’ятирічного ювілею Національного природничого парку «Джарилгацький». Про свою роботу парк отримав можливість розповісти всім – і керівникам району,  і науковцям, для партнерів, які багато зробили для вивчення флори і фауни, та жителям району. Керівництво району представляв перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації А.Г. Розумний, який, звернулася до присутніх у залі з вітальним словом. Від Херсонського державного університету привітав І.І. Мойсеєнко.
Про основні напрямки та результати роботи розповіла директор та спеціалісти установи. За короткий час важко відобразити в доповіді все, що вдалося зробити співробітникам парку в рамках поставлених перед ними завдань, проте присутні все ж почули чимало про роботу всіх його структурних підрозділів.

На гостей запрошених на заході були присутні О.В. Миронець (начальник відділу культури і туризму) В.М. Давиденко (начальник відділу освіти, молоді та спорту), Є.В. Небрат (директор Скадовського центру зайнятості) А.Г. Руденко (кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, член науково-технічної ради), Є.Г. Роман (начальник наукового відділу НПП «Олешківські піски), І.Д. Бартчук (голова Скадовської районної організації «Екологічна ліга» (осередок).
Але ювілей, це - перш за все свято. Зробити його яскравим та незабутнім допомогли творчі колективи комунального закладу «Скадовський районний будинок культури ім. Т. Шевченко». Свято закінчилося спільним фото та урочистим виносом торту. 

Коментарі

Популярні публікації