Ми перемогли!!!



24 вересня 2014 р. в Херсонській  обласній  науковій  універсальній бібліотеці  ім. О.Гончара  з  нагоди  Всеукраїнського  дня  бібліотек  відбувся обласний  фестиваль "Бібліотечна  палітра  Херсонщини - 2014". Надзвичайно насиченою була програма заходу, яка запам’яталась цікавими ідеями, виставками, культурно – мистецькими заходами, а також нагородженням кращих працівників бібліотечної системи.


Багато яскравих та цікавих ідей було презентовано на фестивалі, які вражали своєю неординарністю. Великі зусилля, бажання допомагати та творити добро принесли нам заслужене перше місце. За висновками експертної ради найкреативнішою  на інноваційному майданчику серед 8 фіналістів був визнаний наш соціальний проект «Скадовськ благодійний», який на високому професійному рівні представили провідний методист Скадовської ЦБС Алла Чуп’як та бібліотекар першої категорії Ольга Купенко. Родзинкою до презентації став виступ начальника відділу культури та туризму Скадовської райдержадміністрації Ольги Миронець, яка порадувала гостей чудовою українською, патріотичною  піснею, під час якої були використані жовто  - блакитні прапорці, що нагадувало своєрідний флешмоб.

Ми надзвичайно задоволені тим, що вже не вперше отримуємо I місце за свою  кропітку та наполегливу працю,  за свої творчі досягнення. Це  спільна перемога, а в житті нашої бібліотеки їх ще буде дуже багато!


Коментарі

Популярні публікації