Аншлаг на грядці і в саду



З настанням осені дбайливі господині вже щосили прийнялися за консервування. Велика кількість овочів і фруктів перетворюється на достаток домашніх заготовок, які будуть радувати родину смачною і корисною їжею протягом довгих зимових місяців.

Тому  у стінах нашої бібліотеки було розгорнуто виставку, яка вміщує безліч видань з необхідними рекомендаціями та порадами для ефективного ведення особистих присадибних та дачних господарств, а також потрібні знання та навички з домашнього консервування плодів, овочів та ягід.


Наша виставка є порадником для тих, хто має город, сад, чи виноградник та допоможе усім бажаючим зорієнтуватися у складних питаннях по догляду за присадибним господарством. У ній ви знайдете багато корисної інформації про городництво, садівництво, виноградарство та багато іншого.

Ознайомившись з матеріалами виставки, ви одержите професійні відповіді на всі питання стосовно грунту, розсади, насіння, різних городніх культур, плодових дерев, кущів та квітів, а також специфіки догляду за ними. Дуже корисною буде інформація як можна  використати плоди своєї праці в кулінарії та косметології, а також рецепти лікування і попередження хвороб за допомогою овочів, фруктів і ягід.

А окрім літератури, щоб ще більше підвищити інтерес до даної виставки, наші господині представили перші заготовки зі свого домашнього консервування.  Тому, якщо Ви захочете навчитися смачно готувати або довершити свої кулінарні здібності з консервування, ця виставка - для Вас!


Коментарі

Популярні публікації