Єдиний день інформування населення району

14 серпня у читальній залі центральної бібліотеки трудові колективи комунальних закладів «Скадовська централізована бібліотечна система» та «Скадовський районний будинок культури ім. Шевченка»  у рамках Єдиного дня інформування населення району провели збори трудових колективів на яких обговорили  теми: « Проведення в Україні третьої черги мобілізації» та  «День Незалежності та Державного Прапору  України – свята гідності та патріотизму українського народу».
Директор КЗ «Скадовський районний будинок культури ім. Шевченка» А.І Волошин акцентувала увагу присутніх на трагічності тих подій, які  тривають зараз в Україні та про особливості  третьої черги мобілізації.
Учасники зборів з розумінням поставились до порушеного питання, та погодились, що захист рідної Вітчизни – священний обов’язок кожного свідомого громадянина.
Про свята гідності та патріотизму українського народу - День Незалежності та Державного Прапору  України розповіла провідний методист КЗ «Скадовська ЦБС» Чуп'як А.Д. Присутні обговорили урочисті заходи, що будуть проходити 23-24 серпня.
Заступник директора КЗ«Скадовський районний будинок культури ім. Шевченка» Безтравна І.О. запропонувала всім присутнім долучитися до акції «Я допомагаю солдатам Скадовщини».
Всі присутні дали згоду, висловивши думку про те, що справжній патріот не той, хто вміє виголошувати пишні фрази, а той, хто своєю щоденною працею множить багатства рідної землі, прикрашає, перебудовує свою Батьківщину, а у складні часи – першим допомагає там, де потрібно.


Коментарі

Популярні публікації