Екологічна акція «Від екології довкілля – до екології душі»

3 квітня на території парку комунального закладу "Скадовська загальноосвітня школа - інтернат І - ІІІ ступенів Херсонської обласної ради" пройшла акція «Від екології довкілля – до екології душі». Більше 100 дерев ясена було висаджено учнями та вчителями школи-інтернату. До цієї акції долучилися та взяли активну участь бібліотечні працівники КЗ «Скадовська ЦБС». 
Ця акція – хороша можливість для учасників з користю для себе та природнього середовища міста провести день з метою покращення екологічної ситуації.


«Природа нам посміхнулася і подарувала відмінну погоду, - підбила підсумки акції вчитель трудового навчання Тетяна Леонідівна Стегнюшина. - Ми із задоволенням заклали молоді дерева у шкільному дендропарку, а молоде покоління спільно з працівниками книгозбірні провело цю важливу екологічну акцію, яка дасть хороший результат у майбутньому».
Хочемо зазначити, що працівники центральної бібліотеки для дорослих не вперше беруть участь у подібних заходах, чим проявляють дієву підтримку у вирішені екологічних проблем сучасності. 




Коментарі

Популярні публікації