Бібліотеки звіт – натхнення зліт!


27 лютого міські структурні підрозділи КЗ «Скадовська ЦБС» публічно звітували про роботу у 2013 році  перед громадою.
Колектив  комунального закладу ретельно готувався до цієї події, адже захід у такому форматі проводився вперше.
Та даремно хвилювалися  господарі. Після приходу вже перших гостей стало зрозуміло, що збираються старі добрі друзі. Читальна зала ледь змогла вмітстити всіх запрошених – представників влади, органів місцевого самоврядування, установ, організацій, ЗМІ, з якими  співпрацюють книгозбірні.
Зустріч розпочалася з виступу радника голови Скадовської районної ради Сергія Володимировича Зеленюка, який в своїй промові зазначив: "Наші бібліотеки – це велике багатство. І зберігається та  примножується  воно завдяки благородній і копіткій праці колективу комунального закладу».
Секретар Скадовської міської ради Ольга Іванівна Бутенко не тільки подякувала за співпрацю, а й дала слушні поради щодо анонсування заходів через  ЗМІ, зокрема районну газету «Чорноморець».
Свою оцінку роботи дали і безпосередні керівники – в.о. начальника відділу культури і туризму Скадовської районної державної  адміністрації В.З. Андрощук та директор комунального  закладу «Скадовська ЦБС» Н.І.Старенька.
Ну а далі, по черзі,  про здобутки і перемоги колективу розповіли завідувач відділу обслуговування Т.В. Чигринова та  бібліотекар юнацького абонементу О.Г.Купенко, завідувач центральною бібліотекою для дітей О.М.Малашкова та завідувач міською-бібліотекою філією Л.І. Тисленко.  На слайдових презентаціях можна було побачити найяскравіші моменти та найвдаліші заходи. 
Провідний методист А.Д.Чуп’як презентувала план-концепцію діяльності колективу на 2014 рік. 
Своїми думками про роль і значення бібліотеки в житті кожної  окремої людини  та держави в цілому поділились директор територіального  центру соціального обслуговування населення Таланова М.Й., голова Херсонської обласної громадської організації «Асоціація педагогів християнської етики», голова комітету з питань освіти, молоді, спорту та духовності при громадській раді  Скадовської районної державної адміністрації  А.І.Кухарчук, голова клубу  «Надвечір’я» Н.Ф.Золотухіна, перший заступник начальника  державної прикордонної служби С.Е. Дранус, голова  районної громадської організації «Жіночий  центр відродження нації» В.В. Пономаренко та ін.
Дуже приємними та несподіваними виявились подарунки бібліотеці від  голови Скадовської районної організації  «Всеукраїнська екологічна ліга» І.Д.Бартчук та начальника Скадовського районного управління юстиції І.С.Сахацької.
Наостанок  колектив комунального закладу «Скадовська ЦБС»   щиро  подякував всім тим, хто допомагає бібліотеці в реалізації її головної місії – збереження і збільшення інтелектуального багатства краю,  передача його сучасному та майбутнім поколінням.
Гості розійшлися, але залишились ідеї та плани, залишилась і впевненність, що реалізувати їх краще разом.  Навчайтесь, відпочитвайте, творіть  і читайте з КЗ «Скадовська ЦБС»!



Коментарі

Популярні публікації